CV ZONDER NAAM

Wij zijn Carnavalsvereniging Zonder Naam. Onze vereniging is in 1997 ontstaan in ons voormalige stamcafé Elisa op de Schaapsdrift te Arnhem met personen die uit de omgeving kwamen. Inmiddels 18 jaar verder zijn deze personen getrouwd en hebben een gezin gesticht.

C.V Zonder Naam is een kleine maar zeer fijne vereniging. Met z’n alle proberen we er elk jaar weer een super feest van te maken. Tegenwoordig vieren we onze feestavonden en 3 dolle dagen bij de Sjonnies Bar op de Schaapsdrift te Arnhem.

 Tijdens de Carnavalsdagen wordt de Sjonnies bar omgedoopt tot de” Berenburcht “.

 In het seizoen 2015 / 2016  vieren we hier alweer 11 jaar ons Carnavalsfeest.

 Met z’n allen proberen wij 1 vereniging te zijn met vallen en opstaan

Bij ons staat het plezier voorop.

Samen met Sander van Galaxy Events en William als zanger maken we van elke feestavond een knalfeest.

 Met veel plezier bouwen we met z’n allen aan een Carnavalswagen, waarmee we tijdens de optochten van Westervoort en Arnhem de kijkers langs de route  weten te vermaken.

Tijdens de optochten maken we er met de mensen een gezellig feest van en verwennen we de kinderen met knuffels en snoep. Er is niks zo mooi als die stralende gezichtjes van de kinderen te zien.

Nieuwsgierig geworden naar onze vereniging…kom gezellig een keer bij ons op een feestavond  en vier het feest met ons mee…iedereen is welkom!

Hou deze website in de gaten om te zien wanneer de volgende feestavond is.

 

C.V. Zonder Naam Beeeeerengezellig!!!

Bestuur van C.V. ‘’ZONDER NAAM’’
  • Voorzitter:          Maikel Vos
  • Secretaris:          Berry Berndsen
  • Penningmeester:  Angélika Bos